Zidane mister tilliden til Bell
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Dagens Bell er placeret i Nanning, Kina. Forbereder Kina Cup-konkurrencen Langt væk fra Madrid, Faktisk er afstanden mellem Bell og Billige Fodboldtrøjer Real Madrid, Det bliver også længere og længere. I de seneste uger, Gabet mellem Bell og Real Madrid trænere, holdkammerater og fans, Bliver større og større.

Før i lang tid Bell er den ubestridte hovedspiller i Real Madrid. Når han føler sig god, Han kan spille spil og på nogle måder Han holder holdet som helhed og fungerer som smøremiddel til holdet. Alt i alt giver dette Bell den værdi, der er belagt i Real Madrid. Ikke for længe siden nåede alle til enighed. Hvis Bell falder væk fra skader, kan han blive en superstjerne anerkendt af alle. Zidane er også dybt overbevist om denne opfattelse.

Real Madrid's skabsrum mener, at Bell allerede har indrømmet at miste. Han planlægger at forlade Real Madrid. Hvad Bell overvejende tænker på nu, Det er, hvordan man forlader Tøj Real Madrid i slutningen af sæsonen. Vazquez og Assencio er foran ham. At være Zidans valg, synes Bell ikke at bekymre sig om det. Siden han har mistet sin hovedposition, er Bell blevet mere fremmedgjort. Han kom aldrig ind i gruppen og er nu mere fremmedgjort fra alle. Hans bedste ven er hans mobiltelefon, og han bruger sin tid på mobiltelefoner næsten hele tiden.





:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 فروردين 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: